تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
تکاب خبر و آدرس
tekab.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين بر اين باور است که آنها بسيار خوش شانس بودهاند که مسي، آرژانتيني است.
به نقل از اوله، تيم ملي فوتبال آرژانتين در ديداري دوستانه توانست 4 بر 3 برزيل را شکست دهد. ليونل مسي در اين ديدار با زدن 3 گل توانست نقش بسيار مهمي در پيروزي تيمش برابر همسايه قدرتمندشان ايفا کند.
الخاندرو سابلا سرمربي آرژانتين در اين مورد گفت: شانسهايي در اين ديدار داشتيم که از آنها بيشترين استفاده را کرديم. خوش شانس بودهايم که ليونل مسي را در تيم ملي آرژانتين داريم. او يک استعداد منحصر به فرد است. مانند بارسلونا بازي نميکنيم ولي شيوه ما به شکلي است که مسي بيشترين کارايي را داشته باشد.
وي در مورد ديدار با برزيل گفت: ممکن بود نتيجه نهايي چيز ديگري باشد. برابر تيمي مانند برزيل کنترل کردن توپ کاري بسيار سخت است. آنها قدرت تهاجمي بالايي دارند. ما نيز بايد روي دفاعمان تمرکز بيشتري داشته باشيم زيرا 3 گل دريافت کرديم. در جدالهاي آتي برابر تيمهاي بزرگ بايد سعي کنيم تعادل بيشتري در تيممان برقرار کنيم تا نتيجه بهتري بگيريم.
تيم ملي واليبال استراليا با پيروزي در سه ست پياپي مقابل چين سهميه بهترين تيم آسيايي را به دست آورد و راهي المپيک شد تا تنها حسرت آن براي واليبال ايران باقي بماند.
در روز پاياني مسابقات واليبال انتخابي المپيک تيم ملي استراليا در حالي به مصاف چين رفت که از سه تيم آسيايي ديگر يعني ايران، ژاپن و چين يک امتياز بيشتر داشت و با يک برد سه بر صفر يا سه بر يک المپيکي ميشد که اين تيم در مصاف با چين بسيار قدرتمند کار کرد و با پيروزي سه بر صفر (25- 12، 25- 20 و 25 - 13) جشن صعود به المپيک گرفت و حسرت ديدارهاي گذشته براي واليبال ايران باقي ماند.
اگر ايران مسابقه مقابل استراليا را به آن شکل واگذار نميکرد يا حداقل دو ست مقابل صربستان را به سود خود به پايان ميبرد، حالا بازي با ژاپن ميتوانست سرنوشت ساز باشد اما تيم خوليو ولاسکو حالا تنها اندوه فرصت هاي از دست رفته را ميخورد.
با اين شرايط مسابقه ظهر امروز ايران و ژاپن کاملا تشريفاتي خواهد بود.
از مسابقات اين منطقه انتخابي المپيک، صربستان به عنوان قهرمان و استراليا به عنوان بهترين تيم آسيايي جواز حضور در المپيک گرفتند.
تهران بزرگ - در میان خیل عظیم عاشقان و شیفتگان كه از راه دور و نزدیك برای شركت در مراسم بیست و سومین سالگرد ارتحال امام (ره) به مرقد مطهر آمده اند، حضور 'جوانان' پر رنگ است.
به گزارش خبرنگار ایرنا از مرقد مطهر امام خمینی(ره) جوانان در محوطه بیرونی مرقد مطهر در دسته های عزاداری مشغول سینه زنی و زنجیرزنی هستند.
برخی از این جوانان با پای برهنه و در حالی كه بسیار كم و سن و سال هستند، با سر دادن نوحه های حزن انگیز، و با در دست داشتن پرچم سبز و سفید با نشان 'یا روح الله' ارادات خود را به امام راحل نشان می دهند.
برخی دیگر نیز با سر دادن این جمله كه 'اماما هنوز رفتنت را باور نداریم' بر سر و صورت می كوبند و عزاداری می كنند.
بر اساس این گزارش جمعیت عظیم عزادار در اطراف مرقد مطهر هر لحظه بیشتر می شود.
گزارش خبرنگاران ایرنا از حرم مطهر حاكیست: در مراسم بیست وسومین سالگرد ارتحال امام راحل حضور اقشار مختلف مردم اعم ازخانواده های شهدا، نیروهای بسیجی، سپاه و مردم كفن پوش در حرم امام راحل پر شور است.
عزاداران اعم از زن و مرد ، پیر و جوان و كودك، از صبح زود با حضور درحرم مطهر امام راحل به نوحه سرایی و مدیحه سرایی پرداخته و در غم از دست دادن امامشان اشك ماتم می ریزند.
حضور خواهران محجبه با سربندهای یا زهرا (س) و خیل بیشماری از جانبازان و معلولین و همچنین حضور زائران هندی، بلوچ ، پاكستانی با لباس های مخصوص خودشان جلوه خاصی به این مراسم داده است.
بنابر این گزارش دسته های سینه زنی و زنجیر زنی با سر دادن شعارهای انقلابی همچون ' این همه لشكر آمده به عشق رهبر آمده ' و' خامنه ای خمینی زمان است ' یكبار دیگر پشتیبانی خود را از رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت خامنه ای و ارزش های انقلاب اسلامی اعلام كردند.
حضور مردم در مراسم ارتحال امام تجدید بیعت با رهبری است
خبرگزاری رسا ـ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان خوزستان به مناسبت بیست و سومین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در اطلاعیه ای آورده است: از امت همیشه در صحنه دعوت می شود با حضور در این مراسم با شکوه یکبار دیگر میثاق خود با امام راحل و شهیدان سرافراز و بیعت ناگسستنی خود با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای را تجدید نمایند.
به گزارش خبرگزاری رسا، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان خوزستان به مناسبت بیست و سومین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) اطلاعیه ای صادر کرد.
در این اطلاعیه آمده است: بیست و سومین سالگرد ارتحال رحلت جانسوز فقیه و فیلسوف گرانقدر، عارف و مجاهد عظیم الشأن، حکیم و سیاستمدار هوشمند، یگانه دوران حضرت امام خمینی(ره)و گرامیداشت شهدای قیام خونین پانزدهم خرداد در مورخه یکشنبه چهار دهم خرداد ماه ساعت 10 صبح در حسینیه اعظم اهواز و با حضور عاشقان آن امام بزرگوار برگزار می شود.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: از امت همیشه در صحنه دعوت می شود با حضور در این مراسم با شکوه یکبار دیگر میثاق خود با امام راحل و شهیدان سرافراز و بیعت ناگسستنی خود با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای را تجدید نمایند.
یادآور می شود، مراسم ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در اهواز با سخنرانی مهندس مهدی چمران، رییس شورای عالی استان ها و با حضور نماینده ولی فقیه در خوزستان، اعضای مجلس خبرگان رهبری، مسؤولان استانی، مدیران مدارس علمیه، و نمایندگان مجلس نهم و مردم ولایت مدار خوزستان برگزار می شود./9463/د102/ب
+ شهردار اورمیه برکنار شد / آینده مبهم تیمداری شهرداری اورمیه در والیبال
به خبرگزاری ورزش اورمیه، طبق خبر منتشر شده در آینانیوز، علیرضا عصمت پرست شهردار اورمیه در جلسه شورای شهر اورمیه از سمت خود برکنار شده است.
متاسفانه این خبر به معنای آینده مبهم تیمداری شهرداری اورمیه در لیگ برتر والیبال است و حتی با فرض قطعی بودن تیمداری شهرداری اورمیه، مسلم است که تشکیل تیم دوباره به دقیقه نود کشیده خواهد شد و همان قصه های قدیمی و همیشگی …
مسابقات والیبال پیام نور کشور / آذربایجان غربی برد و سرگروه شد
به گزارش خبرگزاری ورزش اورمیه، تیم والیبال آذربایجان غربی با کسب دو پیروزی ۲ بر ۰ مقابل چهارمحال و بختیاری و ۲ بر ۱ مقابل گلستان، به عنوان سرگروه راهی دور بعد مسابقات والیبال پیام نور کشور شد.
این بازیها هر روز در سالن دانشگاه پیام نور واقع در انتهای خیابان هشت شهریور (داخل دانشگاه) برگزار می شود.
سخنرانی رهبر انقلاب در مراسم ارتحال امام(ره) آغاز شد
سخنرانی رهبر فرزانه انقلاب در بیست و سومین مراسم ارتحال امام خميني(ره) دقايقي قبل آغاز شد.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، همزمان با بیست و سومین سالروز ارتحال بنیانگذار امام خمینی سخنرانی حضرت آیت الله خامنه ای رهبر فرزانه انقلاب در حرم مطهر آن سفر کرده آغاز شد.
در این مراسم مردم حاضر در حرم مطهر امام خمینی با شعارهای «ای رهبر آزاده آماده ایم آماده»، «این همه لشکر آماده به عشق رهبر آمده» و «خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست» از حضور رهبر انقلاب در این مراسم استقبال کردند.
در این مراسم علی لاریجانی، محمود احمدی نژاد، سید حسن خمینی، آیت الله آملی لاریجانی، آیت الله شاهرودی، آیت الله هاشمی رفسنجانی، سید یاسر خمینی، حجت الاسلام مصلحی، محمدرضا رحیمی، علی اکبر صالحی، دریادار فدوی، سردار سلامی، سردار نقدی، آیت الله مهدوی کنی، محسن رضایی، ثمره هاشمی، حجت الاسلام دعایی، امیر سیاری، امیر اسماعیلی، سردار وحیدی، امیر پوردستان، سرلشکر صالحی، آیت الله امامی کاشانی، حجت الاسلام منتظری، و رضا تقی پور و دیگر مسئولان کشوری و لشکری و نیز سفرای و نمایندگان کشورهای خارجی حضور دارند.
این وب سایت تقدیم معلم اخلاق و دانشمند جاوید الاثر محمد حسن رضوانی باد که در جنگهای داخلی در شهرستان سنندج مفقود شد . یادش گرامی باد ونامش همیشه جاوید باد. , و یاد معاون مدرسه ای که در آن درس میخواندم مرحوم فرخ نصر الهی که همیشه بر لبانش لبخنی داشت و چهره ای مهربان وبیاد دبیر تاریخ و جغرافیم در مدرسه راهنمائی شریعتی مرحوم شهید حسن حاجیانپور
.شهرو یاد استاد عزیزم مرحوم سید عبدالرزاق رضویان که پایه گذار راهپیمائی های مدارس شهر تکاب در اول انقلاب بود. و یاد مرحوم معلم سید یحی رضویان یار دیرینه پدرم و مرحوم معلم عزیزمان حسین وظیفه و پهلوان بزرگوار نصرت اله نقدی عزیز مرحوم و همه معلیمین و فرهنگیان گمنام منطقه افشار من شهر تکاب این مرزوبوم آشنا سالها است
جان گرفته کشتی اندر شهر ما
پهلوانی باید اندر ورزش کشتی جوان
همچو تختی بایدت نامت نشیند بر دلان
رستمی و پرچمی هر دو شهید زنده اند
یادشان باقیست بر دلها چو زاد این مو طنند
ملکیان را اسوه باشد ملکیان
نی رود یادش ز دل چون نقش بسته بر دلان
داغ بر دلها نهاد اخلاق خوب قاضیان کند
دل از این جهان و گشت یار غازیان
چون بنی هاشم زنور هاشمی بود وبرفت
نوریان چون نور حق تابید و هم تابنده رفت
باب رضوان را گشودی ای امیر گشته ای بر دام پر دردان اسیر
چشم بر در کی نشان یابی زاو از پدر دوری و دل محزون او
و اما این وبلاگ بیاد تاریخ تکاب و اساتیدی چون پدر عزیزم و شهیدان گرانقدر منطقه وتمامی
دوستداران تاریخ اصیل شهرستان تکاب ایجاد کرده ام.
تكاب به معني آب باريكه و زمين كم آب است. منطقه تكاب داراي ده ها اثر تاريخي قبل وبعد از اسلام است كه از آن جمله ميتوان به تخت سليمان اشاره كرد كه در 45 كيلومتري شمالشرقي آن واقع شده است.
شهر باستاني شيز در آن مكان قرارداشت واحتمالاً به علت فعاليتهاي آتشفشاني كوه زندان در فاصله 105 كيلومتري تخت سليمان، ويران شده و آثاري از آن برجاي نمانده است. نام تكاب تا سال 1316 هجريشمسي تكانتپه (تپه پر ازخار) بوده است.
شهرستان تكاب از شمالغربي به هشترود،از شمالشرقي به زنجان،از طرف غرب به صائيندژ واز جنوب وجنوبغربي به سنندج وسقز واز طرف جنوب شرقي به شهرستان بيجار محدود است و وسعت آن 2523 كيلومتر مربع مي باشد.
بنا و يادمانهاي تاريخي
بالاخانه قزقپان سنگ
در 5 كيلومتري شمال غربي روستاي قزقپان سنگ در سينه كوهسنگي يك مناره جالب توجه وجود دارد كه امتداد آن به دامنه صخره منتهي مي گردد.
زندان سليمان
زندان سليمان بر روي كوهي قرار گرفته كه در قله آن دهانه بزرگي از يك آتشفشان غير فعال وجود دارد. ارتفاع اين زندان مخوف افسانهاي كه ديواره صخرهاي آن كاملاً عمودي است از يكصد متر بيشتر به نظر ميرسد و بویگاز تندي از درون اين چاه عظيم به مشام ميرسد.
زندان سليمان بيشتر به يك دهانه آتشفشاني خفته ميماند و وجود چشمههاي آبگرم معدني در روستاي احمد آباد درپاي همين كوه مويد اين نظر است.
قلعه تخت سليمان
تخت سليمان و مجموعه آثار باستاني و تاريخي آن يكي از مهمترين و مشهورترين مراكز تاريخ و تمدن ايران محسوب ميشود.اين مجموعه در ناحيه تكاب و بر روي يك بلندي طبيعي به ارتفاع 20 متر از سطح دشت احداث شده است.
كليه آثار آن درون يك حصار و ديوار بيضي شكل بنا شده ودر درون دشتي گسترده واقع شده است. حصار بيروني از سنگهاي لاشهاي به ابعاد مختلف و به ضخامت 5 متر، ارتفاع 14 متر و محيط بيروني 1200 متر بنا شده است.
لايه بيروني حصار از سنگهاي تراشدار نماسازي شده و داراي 38 برج دفاعي مخروطي شكل است. بناي ديوار و حصار بيروني متعلق به دوره ساساني است، ولي در دوره ايلخاني نيز ضمن مرمت پارهاي از قسمتهاي فرو ريخته ، دروازه جديدي در مجاورت دروازه جنوبي عهد ساساني احداث گرديد.
در اين مجموعه تاريخي محل شگفت انگيزي به نام زندان قرار دارد كه مشتمل است بر بقاياي معبدي از دوران ماقبل تاريخ و عهد ماد. در اطراف تخت سليمان آب گرمهاي جوشان و حتي چشمههاي سرد وجود دارند كه بسيار جالب توجه و ديدني هستنند. همچنين شكاف بزرگي كه در اثر زلزله پديد آمده از نكات ديدني تخت سليمان است.
قلعه سردار افشار (حسينعليخان افشار)
در ضلع شمال غربي مركز شهرستان تكاب، قلعهاي شامل سه بخش اندروني، بيروني و محل نگهداري احشام در يك مكان خيلي وسيع احداث گرديده بود. اين عمارت در زمان سلطنت ناصرالدينشاه قاجار توسط سردار حسينعليخان افشار در سال 1281 هجري قمري احداث گرديده.
قلعه اربابي يلقون آغاج (چهار باغ)
قلعه يلقون آغاج در اوايل حكومت قاجاريه، با نماي هشت ظلعي منظم در دو طبقه احداث گرديد و داخل عمارت را با كاشيهاي رنگين و نقاشيهاي با ارزش مزين نمودند.
قلعه رشيد الدوله (حسنخان افشار) دورباش
اين قلعه توسط رشيدالدوله در دوره سلطنت شاهان قاجار در ميان باغهاي انگور و درختان ميوه، احداث گرديده است.
دژ ساري قور خان
اين بنا از دوران پيشاز تاريخ، مركز تمدنهاي هزاره اول بوده و از عصر مادها تا دوره ساساني اقوام متعددي در آنجا سكونت داشتهاند. دژ به صورت پشته عظيم سنگي در حاشيه شرقي رودخانه سارق در 600 متري از دره سر بر آورده كه از همه طرف محفوظ و مجزاست و دستيابي به آن مشكل و به اين لحاظ جايگاه امني براي ساكنان آن در ادوار مختلف بوده است.
بقاياي برجهاي ديده باني و دخمههاي صخرهاي با حياط و آبانبارها به فرمهاي چهار گوش منظم و نا منظم و مدور و پلكانها و راهروهاي استوانهاي ارتباطي، قابل ملاحظهاي ميباشد. به احتمال قوي اين محل در دوره غارنشينان مورد استفاده بوده و اهميت خود را در ادوار بعدي نيز حفظ نموده است.
قلعه محمد حسين خان مير پنج دور باش
اين قلعه توسط محمد حسين خان مير پنج در دوره سلطنت شاهان قاجار در روستاي معتدل دورباش احداث گريده است و درحاشيه طولي يكي از ديوارهاي قلعه و قسمت بيروني آن آينه بزرگي نصب نموده بودند كه مشرف به گردنه زرينه اوباتو و دوراهي ديواندره بودكه حركت و عكسالعمل نيروهاي مهاجم و يورشگران را منعكس ميكرد.
دژ بلقيس
روي قلعه جنوبي كوه بلقيس استحكاماتي با نام متداول تخت بلقيس وجود دارد كه ويرانههاي آن در سال 1959 كشف گرديد. تاريخگذاري بنا را به دوره ساسانيان محتمل ميكند.
تپه مجيد
در فاصله 3 كيلومتري شمال شرقي بين تخت و دهكده تارهكند در حوالي قبرستان جديد تپهاي معروف به تپه مجيد وجود دارد كه بر روي آن سفالهايي از دوره ساساني بدست آمده است.
اين مكان وجود احتمالي محوطههاي مسكوني از دوره آتشكده را نشان ميدهد كه از نظر باستانشناسان محل گورهاي دسته جمعي تومولوسها مربوط به هزاره اول قبل از ميلاد است. مجموع گورهاي تومولوس كه به شكل تپه باستاني است، شامل چند هزار گور فرعي ميباشدكه يك گور اصلي را حلقه وار در ميان گرفتهاند.
جاذبه هاي طبيعي
آبهاي گرم احمد آباد
در فاصله 2 كيلومتري شمال غربي روستاي احمد عليا حفرههاي آبگرمي وجود دارد كه بنا به روايت گذشتگان خاصيت دارويي داشته و مورد استفاده عموم قرار ميگيرد.
در ميان چشمه هاي آبگرم احمد آباد در نقاط نزديك آبگرمها، حفرههاي پر از آب سرد نيز وجود دارد كه خاصيت دارويي داشته و مورد استفاده عموم قرار ميگيرد.
اين آبها بعلت داشتن املاح معدني گوناگون بعد از طي مسير در روي زمين رسوباتي به رنگهاي سفيد زرد مايل به نارنجي و در بعضي موارد كاملاً قرمز بر جاي ميگذارد.
غار كهريز
اين غار در كهريز تكاب واقع شده و قطر دهانه آن در حدود 2 متر و طول و عرض آن نيز 3 متر است.
چمن متحرك بدرلو (چمن گلي)
چمن گلي در كيلومتر 17 شمال شرقي شهرستان تكاب و در 3 كيلومتري شرق روستاي بدرلو از دهستان افشار بخش مركزي واقع شده است.
در داخل دره سبز، و درختان چنار و بيد و نيزار و چمن درياچهاي به قطر طبيعي تقريبي 80 متر و با جزيرهاي شناور مملو از ني بقطر 60 متر وجود دارد كه در اثر وزش باد به طرفين حركت ميكند.
زندان برنجه
زندان برنجه در 28 كيلومتري شمال شهرستان تكاب در روستاي برنجه ( برنجك) از دهستان چمن، بخش تخت سليمان و در دامنه كوهي معروف به طويله سليمان واقع شده است.
درياچه خسرو
در وسط آثار باستاني تخت سليمان درياچهاي كه عمق آن حدوداً 110 متر و ابعاد آن80در120 متر است وجود دارد. آب درياچه بصورت چشمه جوشان از اعماق زمين بيرون ميجوشد كه منظره بسيار جالبي دارد.
آب درياچه آهكي و نسبتاً ملايم و غير قابل شرب است و هيچ موجود زندهاي در آن وجود ندارد. وجود اين درياچه فيروزهگون در ميان قلعه و قرار داشتن قلعه در وسط يك سلسله كوههاي دايرهاي شكل، منظرهاي را به وجود آورده كه يكي از عجايب ديدني و تماشايي منطقه ميباشد.
اماكن زيارتي ومذهبي
مسجد جامع تكاب
اين مسجد در سال 1332 هجري قمري به دستور سردار حسينعليخان افشار در زمان سلطنت ناصرالدينشاه بنا گرديده است.
مسجد جامع روستاي اغولبيك
مسجدجامع روستاي اغولبيك به دستور يكي از اربابان محلي در سال 1332 هجري قمري احداث و هم اكنون بعد از گذشت چندين سال از قدمت آن بطور سالم و فاقد آثار ويراني مورد بهره برداري قرار ميگيرد.
كليساي چهار طاق
در شمال غربي و كيلومتر 36 شهرستان تكاب در روستاي چهار طاق پايههاي چهار ستون مخروبه وجود دارد كه در نزد اهالي به كليسا مشهور است. از نظر كارشناسان اين بنا مربوط به دوره ساسانيان بوده و به يك آتشكده شباهت بيشتري دارد. پايه هاي اصلي طاق خراب شده و اطراف آن كه در محل به كليسا معروف ميباشد توسط افراد سود جو براي گنج يابي به كلي ويران شده است.